Lidt om mig

Jeg hedder Bente Geipel Seerup, er født i 1960 og blev uddannet til pædagog i 1984. Jeg har i omkring 20 år arbejdet i forskellige institutioner i Århus Kommune.
Jeg blev uddannet motorikvejleder i juni 2010. Det er vigtigt for mig at have fokus på børnenes motorik og at give de små poder mulighed fir at styrke og træne deres sanser, rytme, reflekser og balance. Jeg tilrettelægger dagligdagen så der altid er gode motoriske udfodringer inde som ude.
Uddannelsen er gennemført fra Vends Motorik og Naturskole på Fyn ved Anne og Mads Brodersen.
Jobbet med børn i mange forskellige sammenhænge har givet og lært mig meget.
I foråret 2010 valgte jeg, efter 4 år som kommunal dagplejer, at blive selvstændig børnepasser. Jeg er stadig rigtig glad for det valg jeg tog dengang. Børnepasser med “egen virksomhed” hvor jeg selv har ansvaret for mit arbejdsliv, er guld værd. Sammen med børnene kan jeg være impulsiv og tage hver dag som den kommer, med de hensyn der skal tages til det enkelte barn og til hele gruppen. Jeg er god til give børnene traditioner med fokus på årets gang, og på motoriske aktiviteter. Sammen med dig som forældre tager jeg ansvar for børnenes trivsel og opvækst i te trygt hjem fuld af liv, medbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.
Jeg er rummelig og anerkendende. Jeg har øje for de små i flok, og for det enkelte barn! Jeg er optaget at deres forskelligheder og lægger vægt på at give store og små tid og ro til “bare” at være og tid til at udfroske dem selv og deres færdigheder i samspil med hinanden og den verden der omgiver os.
Med udgangspunkt i børnene stiller jeg krav til dem, så rutiner opstår og bliver til tryghed, og til følelsen af at være en vigtig del i fællesskabet.
Jeg er engageret og nærværende.
Jeg glæder mig over livet hver dag.
Jeg er til camping- og udeliv sammen med min mand, er til bålhygge i haven sammen med familie og venner. Jeg er vild med at rejse og opleve nye som kendte steder steder.
Min familie består af min mand Jørgen og vores to sønner fra henholdsvis 1987 og 1991. De er for længst fløjet fra reden og stortrives med deres kærester. I foråret 2017 blev jeg farmor og LillePigen har beriget vores liv på skønneste vis

Comments are closed.