Sådan skrev Mette i 2012

Januar 2012:

Min søn er blevet passet i Bentes dagpleje i nu ca 1½ år, og det har vist sig at være den helt rigtige ordning for os.
Bente er et varmt menneske, som tydeligvis brænder for sin dagpleje og de børn, hun passer. Hun er engageret, omsorgsfuld og omhyggelig, og hun har høje idealer omkring børnepasning.
Hendes faglige baggrund som pædagog mærker man tydeligt i hendes professionalisme og evne til at vurdere børn. Hun er positiv og fleksibel, og i hele hjemmet er der en dejlig afslappet og venlig atmosfære, hvor børnene er meget velkomne samtidig med, at der er de fornødne rammer.
Bente har sans for, at børn er forskellige og har forskellige behov, og det formår hun at rumme, samtidig med at hun er god til at støtte og hjælpe videre derfra, hvor barnet er, og til at få dagplejen til at fungere som et hele.
Hendes interesse i motorik giver en ekstra dimension i hendes evner til at stimulere børnene.
Bente tillader, at børn kan have forskellig rytme. Her er ikke dikterede sovetider for alle børn på en gang – Bente har plads til at lytte til det enkelte barns behov og flette det ind i de andre børns rytme.
Hos Bente er der ro, tryghed, sjov, grin, leg ude og inde, hygge, læsning, bagning, sang, udflugter – og overskuelighed. Et rart sted at være når man er lille og i fuld gang med at lære verden at kende.
Inden start var jeg lidt bekymret over, at fritvalgsordningen ikke giver mulighed for pasning i gæstedagpleje ved dagplejerens sygdom, fridage mv.
Denne bekymring har dog vist sig at være helt unødig, for Bente er særdeles stabil i sit arbejde og fantastisk til at finde alternative muligheder, hvis hun kortvarigt har forfald, feks passer Bentes mand Jørgen af og til børnene et par timer – hvilket de bestemt sætter pris på, for også Jørgen er en sand stjerne blandt børnene.
Fridage og ferie bliver altid meddelt i god tid, så det er muligt at planlægge ud fra det.

Bentes dagpleje kan på det varmeste anbefales.

Mette, Thomas´ mor

Andre spændende ting at læse

Giv gerne en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *