10 års jubilæum må vente til senere – desværre

Som tidligere skrevet har jeg i år haft mit 10 års jubilæum som selvstændig børnepasser. Dette ville jeg gerne have fejret sammen med alle de børn og forældre som har været del af mit dagplejeliv.

Jeg havde fundet en dato i august hvor jeg håbede det var muligt at samles alle mand – kvinder – børn. Men der er så meget der er blevet udskudt grundet covid-19 så jeg ikke kan afholde mit lille mini jubilæum som planlagt. Bla har jeg en søn der bliver færdig med sin kandidat og det skal der være tid til at fejre. Mine to skønner børnebørn bruger jeg også gerne tid sammen med.

Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke give en ny dato, men i hører fra mig personligt når jeg er klar.

Og ellers – jo jeg har det godt. Det har for mig været den helt rigtige beslutning at stoppe som dagplejer. Så jeg vokser og bliver stærkere og mere robust på mange områder. Jeg håber i har det godt og at mine to sidste søde børn, Alma og Holger har det godt i deres vuggestuer.

Ha en rigtig dejlig sommer allesammen. Stort kram – Bente

Andre spændende ting at læse

Giv gerne en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *