Natur og udeliv

Trangia mag og hygge i haven

Sommerferien er vel overstået, det har været skønt at mødes igen, frisk tanket op med skønne sommeraktiviteter med vores familier.

Vi har været sammen en uges tid nu og taget hul på sensommerens emne om naturen og udeliv :o) Hjemme i haven, i nærmiljøet, i skoven og forhåbentlig også ved stranden vil vi være at finde de næste uger. Vi vil se opleve det der omkring os, lægge mærke til at landmanden nogen steder har høstet og andre steder ikke. I fredags har lavet Trangia mad i haven og i dag har vi været på cykeltur til Vilhelmsborg skoven og fundet alle de skønne stede vi kender og føler os trygge ved. Åløbet, vores bænke og være- og legestedet, den mørke skov, de store sten og broerne. Efter en løbende gåtur rundt i skoven når vi frem til vores sted. Herude i den skønne natur hvor der er højt til loftet og sindet falder til ro, forenes leg og hygge og den gode stemning opstår. Som vi “plejer” har vi hver især haft vores egen rygsæk med, hvor vi selv puttede madpakke og drikkedunk i inden vi tog afsted. Nu er vi her og vi nyder det.

Vi startede i regnvejr men kunne spise i solskinsvejr – hvor var vi heldige.

Andre spændende ting at læse

Giv gerne en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *