Trangia-mad sæson er skudt i gang

I dag står solen højt på himlen, foråret er i luften med en frisk blæst. Vi har inviteret gæster i haven, en dagplejekollega med hendes 4 børn, til leg og hygge. Det er nogen måneder siden vi sidst har haft vores trangia sæt fremme til madlavning, men i dag skulle det være. Først koges vand til kaffen, ungerne leger så skønt med hinanden, så der er lige tid til hyggesnak. Det tager ca tre kvarter til en time fra vi går i gang med at lave maden til “alt-i-en-gryderetten” dufter godt og lokker børnene til. Den skal lige køles af inden vi sætter os til bordet og med mugg og spork indtager den velsmagende varme ret. Der bliver spist helt op, begge gryder er tomme OG der er plads til lidt melon som dessert. Mens Marianne og jeg rydder op leger ungerne lidt endnu. Så skal vores gæster hjem igen og det er tid at sove middagslur – i telt i carporten forstår sig.

Dejlig fredag – Trangia-mad sæsonen er skudt i gang på bedste vis

Andre spændende ting at læse

Giv gerne en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *