Motorik og sanser

Nu skal er prøves noget nyt. Selv om jeg til daglig altid har fokus på motorik og bevægelse, vil jeg i marts bruge det som emne/tema.

Motorik – bevægelse – krop – sanser med mange forskellige aktiviteter som morgen-yoga og massage-leg før puttetid. Jeg har syet ærteposer med forskelligt fyld som børnene kan lege med, og som vi skal bruge til forskellige øvelser og lege. Chiffontørklæder er under produktion til det blide og lette. Vi skal lave mange forskellige baner vi kan lege og bevæge os på, ude som inde. Måske skal vi finde en Duplo klods i en kæmpe skål havregrød, eller se om der gemmer sig en boldt i de kogte spaghetti :o) Vi skal kravle op og kravle ned, vi skal hoppe og danse, krybe og kravle, allervigtigst – vi skal bare have det sjovt.

Jeg har de næste måneder indskrevet tre børn, tre drenge på 2 år, så der er god tid til at arbejde lidt med forskellige emner. I april vil der således stå camping på programmet.

Andre spændende ting at læse

Giv gerne en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *