Pasningsordningen er lukket

Siden maj 2020 er min børnepasning/dagpleje lukket ned.

Jeg kan i Mårslet henvise til og varmt anbefale selvstændig børnepassere:

Henriette og Kastanjehytte – 20 72 45 10

Jette på Præstegårdsvej – 22 67 37 98

Merete og Solbærhaven – 20 62 95 73

Andre spændende ting at læse

10 års jubilæum må vente til senere – desværre

Som tidligere skrevet har jeg i år haft mit 10 års jubilæum som selvstændig børnepasser. Dette ville jeg gerne have fejret sammen med alle de børn og forældre som har været del af mit dagplejeliv.

Jeg havde fundet en dato i august hvor jeg håbede det var muligt at samles alle mand – kvinder – børn. Men der er så meget der er blevet udskudt grundet covid-19 så jeg ikke kan afholde mit lille mini jubilæum som planlagt. Bla har jeg en søn der bliver færdig med sin kandidat og det skal der være tid til at fejre. Mine to skønner børnebørn bruger jeg også gerne tid sammen med.

Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke give en ny dato, men i hører fra mig personligt når jeg er klar.

Og ellers – jo jeg har det godt. Det har for mig været den helt rigtige beslutning at stoppe som dagplejer. Så jeg vokser og bliver stærkere og mere robust på mange områder. Jeg håber i har det godt og at mine to sidste søde børn, Alma og Holger har det godt i deres vuggestuer.

Ha en rigtig dejlig sommer allesammen. Stort kram – Bente

Afslutning – nyt liv – tak

Så er det endeligt – mit liv som dagplejer og børnepasser er slut. 14 år blev det til med dejlige børn, der hver dag fyldte mit hjerte og mit hjem med kærlige kram, smilende øjne, latter og leg. Knap 4 år har jeg været kommunal dagplejer og i 10 år har jeg haft min egen dagpleje, mit pasningssted.

Frederik, Mille, Anna, Karl, Alex, Jeppe, Freja, Niklas, Arthur, Sebastian, Julius, Thomas, Isabella, Marie, Malte, Mathilde, Anton, Clara, Iben, Aksel, Josefine, Viggo, Christopher, Frida, Laura, Viktor, Vilhelm, Karen, Ludvig, Valdemar, Oliver, Holger og Alma

33 børn :o) Sikke en skøn flok. Sikke mange dejlige minder jeg har at se tilbage på.

“I kære! Jeg husker jer alle hver og én! På lige præcis jeres helt egen måde har i gennem de sidste 14 år præget mit liv. Nogen har været her i meget kort tid og andre har jeg passet i over to år. Jeg har lært jeres familie at kende og i fællesskab har vi formet Bentes dagpleje.”

De “første fire” – Bentes banditter, var noget helt specielt. I blev en stor del af min familie. Mine egne børn elskede jer som små søskende. I lærte mig at dagpleje ikke kun er et almindeligt job, men en måde at leve og være på som menneske.
De sidste to, selvom det kun blev til få måneder med jer, var og er i også noget specielt for mig. I var med til at slutte af og lukke ned. Jeres forældre accepterede min beslutning med forståelse og smil. Jeg håber i får det godt i vuggestuen hvor i nu skal være.
Og alle jer ind imellem de først og de sidste – i er ikke kun mængden af børn jeg har passet. Også i er “mine børn” for også i har bidraget til mit liv på en skøn, underfundig og dejlig måde, og jeg vil altid huske jer. Det er givende og livsbekræftende stadig at være i kontakt med nogen af jer, mødes med jer ude i byen eller modtage en lille sms eller snapchat :o) Skønt at se jer vokse og forandre jer fra lille til stor – alligevel er i stadig de samme kære personer og i vil alle altid være en del af mit liv.
TAK
Tak for alle de muntre minder jeg kan se tilbage på. Tak alle jeres små varme favntag, jeres skønneste smil, jeres finurlige påfund og spændende måde at være på. Det er alle jer der er skyld i at jeg i dags står hvor jeg gør og kan slutte mit dagplejeliv på bedste vis. Jeg håber at vi ses igen.

I er savnet, men i mit hjerte gemt.
Stort kram – Bente

Aflysning 17. maj 2020

Jeg har tidligere annonceret at jeg ville holde åbent hus i forbindelse med mit 10 års jubilæum. Da jeg i de nuværende covid 19 tider ikke vil tage ansvar for at inviteret jer alle sammen til hygge i haven, har jeg valgt at udskyde arrangementet den 17. maj til senere. Jeg håber rigtig meget at Danmark lukker så meget op og giver os mulighed for at vi kan ses i juni. Dato følger efter 10 maj, når vi alle forhåbentlig er blevet lidt klogere på de næste skridt.

De bedste hilsener – jeg glæder mig stadig til at se på jer alle – Bente

At slutte mens legen er god

Dagplejeliv – privat pasningsordning – brogede hverdagsbilleder.

Forår på vej

Det er tirsdag den 24. marts 2020, det blæser let derude, men solen skinner smilende og smuk. I Europa hærger coronavirus og truer hele verden. Vi er sendt fra arbejde, børn er hjemme fra institution og skole og kun det samfundsnødvendige fungere. Aflysninger har der været rigtig mange af. I går meddelte statsministeren at nedlukning af Danmark forsætter indtil 2. påskedag – 13.april. Længe endnu, alle håber at nedlukning har den ønskede virkning. Vi kan stadig købe ind, gå på arbejde i de job der er nødvendige for at holde hjulene igang. Alle der kan klare deres job hjemmefra arbejde hjemme. Livet går videre, stille og rolig men på en meget anderledes måde. Mennesker ude omkring finder på sjove og kreative aktiviteter med deres børn. Skoler underviser online og spm “you-tuber”. Vi tænker på vores næste, viser omsigt og eftertænksomhed. Vi holder afstand og minimerer kontakt til hinanden. Ikke desto mindre har fællesfølelse aldrig været større. Vi er sammen i dette, allesammen. :o)

Store og små

Inden corona-krigen ramte børnpasningsområdet den 11. marts, havde jeg om mandagen givet forældrene i min dagpleje besked om, at jeg vil stoppe mit arbejde som dagplejer så snart det er muligt. Min krop og min sjæl er slidt hvad angår omsorg for de små børn og jeg kan ikke længere fungere tilfredsstillende som selvstændig. Det er blevet til 4 år som kommunal dagplejer og til 10 år som selvstændig. Med sorg i sindet bliver jeg nød at dreje nøglen til min dagpleje om, lukke den dør, så mit liv kan gå videre på en positive og god måde.
Det var en hård besked at give videre til forældrene. Jeg holder af børnene, har elsket hver og én der er kommet i mit hjem gennem de sidste 14 år. Jeg har elsket at de hver dag kom med smil og åbne arme. At være dagplejer, selvstændig med job i eget hjem har været et kald, en livstil for mig. Jeg har været glad i det og med det, været glad for selv at kunne bestemme hvad dagen skulle bringe. Jobbet har ført et stort ansvar med sig. Et ansvar jeg ikke længere kan bære. Mit helbred, både fysisk og psykisk er ikke stærkt nok til at jeg fortsat kan varetage det job jeg har holder meget af. Gigt og tilbagevendende ryg- og knæproblemer gør at jeg må afvikle dagplejen i løbet af foråret.
Det har taget lang tid at indse at dette er den rette beslutning for mig. Det har krævet tårer og kamp til stregen efterfulgt af samtaler med kære personer i familien og med professionelle folk der kunne guide mig videre. Fra den 14. maj 2020 er min pasningsordning lukket ned, børnene sendt hjem for sidste gang og jeg skal finde mig tilrette som arbejdssøgende. Der vil komme mange, mange dage hvor jeg vil savne de små, deres smil og glade latter når de leger. De vil være tomt herhjemme uden deres kærlige kram til godmorgen og farvel. Jeg vil komme til at savne forældrenes færden, de små samtaler om morgenen og om eftermiddagen, livet i huset, hygge til sommer og jul og midt i mellem. Alt det har været mit liv i rigtig lang tid og det føles underligt at jeg må sige farvel til det der gjorde mig glad og tilfreds engang.


Jeg blev uddannet pædagog i 1984 – hold da op hvor lyder det “1800 hvidkål”-længe siden. I 35 år har jeg arbejde med børn, leget med børn og passet børn som proffesion. I forskellige børnehaver, i vuggestuer, i kommunal dagpleje og sluttelig i min egen dagpleje. Også i gymnastiksalen i mange vintersæsoner har jeg lavet gymnastik og motorik med forskellige børne-gymnastik-hold. Jeg har været glad for hvert minut, nydt det og taget det til mig som mit liv. Der har været tusindvis af glæder sammen med mine der har været udfordringer af forskellig karakter, som jeg har taget op og overvundet. Det har altid været børnene jeg været der for, det har altid været børnene som gav mig den største arbejdsglæde. Det jeg har fået af jer finder jeg aldrig igen.
Tak – et lille fattigt ord og dog med stor betydning.

Tak til alle jer der har gjort mit arbejdsliv værd at leve.

Til alle børn, store som små – i ved at i altid er velkommen til at kommer forbi. Vi ses

Hvis corona-krisen (jeg krydser fingre) er overstået søndag den 17. maj, vil jeg gerne invitere alle tidligere børn og deres forældre til en kop saft, kaffe, eller te med kage til. Åbent hus i dagplejens have fra kl. 10 til 16.30 – kig forbi, det ville glæde mig.

STORT kram

Praktisk info

Som udgangspunkt er mine åbningstider følgende:

mandag 7.30 til 16.30

tirsdag 7.15 til 16

onsdag og torsdag 7.15 til 16.30

fredag 7.15 til 15.30

Faste lukkedage i min pasningsordning:

Fredag efter Kr. Himmelfart

Grundlovsdag d. 5. juni

D. 24. og 31. december

 

PLANLAGT FERIE I 2020:

 

Vinterferie uge 7, den 13. og 14. februar

Påskeferie uge 15, den 6., 7. og 8. april

Ekstra fridag fredag den 15. maj

Forårsferie uge 23, den 2., 3. og 4. juni (efter pinse) 

Sommerferie fredag den 10. juli og ugerne 29, 30 og 31

Efterårsferie uge 42

Enkelte lukkedage: den 13. og 16. november.

Juleferie fra den 23. december kl. 12 til og med den 3. januar 2021